Eveniment ‚‚Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun’’ Editia a II-a, Bucuresti

Dec 7
December 7, 2012
6:30 pm - 9:30 pm
Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18
Eveniment ‚‚Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun’’ Editia a II-a
Concert de colinde ’’ Poveste de Craciun’’ sustinut de Grupul Coral SOUND – Dirijor Voicu Popescu
Invitat special: Dl Prof.Dr.Corneliu Ioan Bucur, autorul cartii ‘’Abecedar si Dictionar Etimologic’’

UNDE ?
Sala de concerte a Universitatii Populare ‘’Ioan I. Dalles’’ Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti (Piata Universitatii)
CAND ?
Vineri, 07 DECEMBRIE 2012 – ora 18.30
PUBLIC TINTA
Parinti cu copii cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani (orientativ), cadre didactice

CADOUL nostru pentru tine de SF. NICOLAE!

INTRAREA LIBERA
(Datorită locurilor limitate, confirmarea participării se face la office@bonsiromania.ro ,precizându-se numărul de persoane și un număr de telefon de contact.)


Grupul Coral SOUND prezinta CD-ul de colinde „POVESTE DE CRACIUN”
Dirijor Voicu Popescu

„Povestea de Crăciun” este despre naşterea Domnului şi este transpusă artistic de Grupul SOUND în muzică corală. CD-ul „Poveste de Crăciun” lansat in 14 noiembrie 2012 prezinta colinde româneşti şi internaţionale care influenţează moştenirea culturală românească. Globul pentru bradul de Crăciun ascunde în interior două miniCD-uri, care îi vor purta pe ascultători spre descoperirea legăturii care există între colindele vechi, româneşti, ori ale minorităţilor conlocuitoare (săseşti, ucrainene, etc.) şi colindele noi, care au pătruns în spiritul noilor generaţii.

Grupul Coral SOUND a luat fiinţă în anul 1994, ca formaţie corală mixtă a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, având în componenţa sa studenţi şi absolvenţi ai diverselor facultăţi bucureştene. SOUND-ul a adunat în palmaresul sau trei medalii de aur, două de argint, premii întâi şi premii ale publicului, precum si premiu pentru cel mai bun dirijor al festivalului – dl Voicu Popescu. / www.choralsound.ro


Prof. Dr. Corneliu Ioan Bucur prezinta: ,,Abecedar si Dictionar Etimologic’’

Prin acest "Abecedar și Dicționar Etimologic" – unic in literatura de specialitate – etnologul Prof.Dr.Corneliu Ioan Bucur și sociologul Raluca Ioana Andrei ne oferă cel dintâi instrument de care are nevoie învățământul românesc, prin intermediul căruia copiii vor înțelege mai bine propria identitate națională și multiculturalitatea poporului român.

Evenimentul – Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun – editia a 2a reprezinta punctul de pornire in promovarea in anul 2013 de catre SC. Bonsi Business Group atat la nivel national cat si international, a materialului ,,Abecedar si Dictionar Etimologic’’ - carte care ar trebui sa fie nelipsita din casa oricarui roman.

"Abecedarul și Dicționarul Etimologic" se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, cadrelor didactice și părinților.
Abecedarul, un cadou potrivit pentru copii cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, se va putea achizitiona în cadrul evenimentului.


Romania O Noua Perspectiva - Proiect de promovare a valorilor autentice romanesti - Oameni - Locuri - Traditii- initiat de SC Bonsi Business Group in anul 2010.

Organizator:
SC Bonsi Business Group
www.bonsiromania.ro

Eveniment ‚‚Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun’’ Editia a II-a, Bucuresti
refresh

Attendance