Waiting for Earthquakes

Mar 28
March 28, 2013
8:00 pm - 11:00 pm
Hondures, 28-30
Waiting for Earthquakes és una performance de dansa creada per Moon Ribas i Neil Harbisson. La peça es un solo que basa en la interacció en directe entre els terratrèmols i la ballarina.

La ballarina porta quatre sensors connectats al seu cos que s'activen cada vegada que hi ha un terratrèmol en un lloc determinat del planeta. Els sensors estan connectats online a sismògrafs que detecten terratrèmols des de 1 a l'escala de Richter. Cada sensor detecta un punt cardinal concret del planeta i es col·loca en una part específica del cos de la ballarina.

L'espai d'actuació està dissenyat com una brúixola amb els seus 4 punts cardinals. Cada cop que el ballarí sent un terratrèmol, es mou cap al punt cardinal on el terratrèmol ha tingut lloc. La intensitat del moviment de la ballarina és equivalent a la del terratrèmol. Tot i que hi ha terratrèmols sovint, la peça conté moments de quietud, moments en que no hi ha terratrèmols. El contrast de la calma a l'espera d'un terratrèmol és compartida entre el ballarí i el públic. L'espai es converteix en una sala d'espera amb la seva pròpia música de fons, on si no hi ha terratrèmols no hi haurà ball.

Cada actuació és única, ja que depèn dels fets en temps real, l'orientació i el temps.

---

28 de Març a les 20:00h
a la Nau Ivanow de Barcelona
Entrada: €3 amb consumició
Waiting for Earthquakes
refresh

Attendance

No attendees